Az árnyékok mesélnek
2017. április 14. írta: takacsvera46

Az árnyékok mesélnek

El gecko con botas (ES)

2017. április 22. | 20.00 | Művészetek és Irodalom Háza

arnyak.jpg

The stories involve the audience in traditional landscapes of the huge archipielago. A gecko - a kind of stuborn lizard - who can not sleep because of the fireflies' light. A hero who will save a whole town thanks to his magic headscarf. A meeting between the sun and two sisters to agree on the sun's shinning time.

In SHADOWS TELL STORIES Damián and Clementina tell three folk stories from different islands of Indonesia through shadow techniques, both traditional and contemporay.

A spanyol El gecko con botasl  társulat az indonéz szigetvilágból utat be három rövid történetet. A különböző szigetekről származó mesék tradicionális és modern árnyjáték technikák segítségével elevenednek meg

Előadók:
Susanna Bologna, Elena Díez Villagrasa

vlcsnap-2017-04-28-09h37m54s215.png

Menj aludni gecko!
A varázskendő
Egyezség a nappal

 

A bejegyzés trackback címe:

https://karakulitmarkuszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr8012425443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása